Iskoristite Bespovratna Sredstva za Izradu Web Stranica

Javite se na natječaj i uzmite od 15 do 100 000 kuna za izradu web stranice!

 

Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta objavilo je javni Poziv za bespovratna sredstva za unaprjeđenje ili izradu web stranica te izradu web shopa.
Minimalni iznos koji je moguće dobiti je 15.000,00 kn, a maksimalni 100.000,00 kn.
Kao što iz ministarstva napominju, svrha ovog Poziva je jačanje tržišne pozicije mikro, malih i srednjih poduzetnika te povećanje konkurentnosti primjenom web stranica i shopova. Na ovaj način poduzetnici poboljšavaju svoju prisutnost na tržištu, a postižu i bolju vidljivost proizvoda i usluga.

Dodjelom vaučera putem ovog natječaja, nastoji se potaknuti malo i srednje poduzetništvo na poboljšanje svog poslovanja kroz primjenu mrežnih rješenja u prezentiranju i prodaji proizvoda ili usluga online te da se pozicioniraju na tržištu.

Prihvatljivi troškovi za prijavu na javni Poziv su:

  • izrada web stranice
  • unaprjeđenje web stranice
  • izrada ili unaprjeđenje web shopa

Maksimalni intenzitet potpore ovisi o jedinici regionalne samouprave u kojoj se tvrtka nalazi, a može iznostiti od 70% do maksimalnih 85% prihvatljivih troškova.

Savršena prilika za izradu web stranice!

 

“Razmišljamo već dugo o web stranici, ali nam je pre skupa”

Ovo je dobra prilika za one koji već duže planiraju modernizirati poslovanje novom web stranicom, a nisu bili u mogućnosti sami financirati izradu.
U iznos, koji se može dobiti putem ovog poziva, najvjerojatnije mogu ući sve vaše želje i zamisli, a rezultat bi zasigurno bio – odličan!

Onda, što još čekate? Krenite u realizaciju vašeg projekta! Vrijeme je da napokon napravite web stranicu koja kvalitetno predstavlja vašu tvrtku i dovodi vam nove klijente! 😉

Prijaviti se možete online putem sustava eFondovi od 13.08.2018. Od 11 sati do 29.06.2020. godine ili do iskorištenja sredstava namijenjenih za WWW vaučere. Ukupan iznos raspoloživih sredstava EU fondova za ovu namjenu je 15.200.000,00 kuna.

Detaljne upute možete preuzeti i vidjeti ovdje, a sve ostale obrasce koji vam trebaju za prijavu možete preuzeti na stranicama Ministarstva.

Sretno!

Iskoristite Bespovratna Sredstva za Izradu Web Stranica

| Digitalni marketing, Web dizajn | No Comments
Javite se na natječaj i uzmite od 15 do 100 000 kuna za izradu web stranice!   Ministarstvo gospodarstva poduzetništva i obrta objavilo je javni Poziv za bespovratna sredstva za...

Top 10 Pogodnosti Facebook Stranice za Vaš Biznis

| Digitalni marketing, Društvene mreže | No Comments
U zadnje vrijeme slušamo i čitamo puno o Facebooku. Ljudi kažu da Facebook umire zbog novih ograničenja u novostima  i padu dosega. Neki "stručnjaci" čak tvrde da više nema razloga...

Koje Društvene Mreže Koristiti za Poslovanje

| Digitalni marketing, Društvene mreže | No Comments
Do sada ste već shvatili i potpuno ste svjesni da morate imati neku vrstu društvene medijske prisutnosti. Napokon, statistika je dokazala koliko su važne društvene mreže za poslovanje. Razmislite o sljedećem:...